poster poster2 poster3 poster4 poster5
   
         
   

ΟΙΚΟΣΕΛΙΔΑ

   
   

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες

Στους γρήγορους ρυθμούς της εποχής που ζούμε η εγκαθίδρυση μιας ιστοσελίδας της ΕΠΟΠΑΗ θεωρείται ως ένα απαραίτητο εργαλείο επικοινωνίας και ενημέρωσης που θα φέρει την Οργάνωση μας πιο κοντά στα μέλη της και τους Συνταξιούχους μέλη της και θα τους προσφέρει σωστή πληροφόρηση και ενημέρωση για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν.

Η δυνατότητα που προσφέρεται με την ιστοσελίδα της ΕΠΟΠΑΗ για αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ μας καθιστά την ηλεκτρονική αυτή διευκόλυνση πιο ενδιαφέρουσα και είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρει πολύ μεγάλη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση στα μέλη μας.

Έχουν ήδη γίνει διευθετήσεις ώστε η ιστοσελίδα μας να συμβαδίζει με τα διαδραματιζόμενα και να δίνει πάντοτε μια υπεύθυνη και έγκαιρη πληροφόρηση για θέματα που σας ενδιαφέρουν. Παράλληλα, θα εμπλουτίζεται συνεχώς και με άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος στον τομέα της εργασίας, της επιστήμης, της τέχνης και του πολιτισμού.

Με ιδιαίτερη μας χαρά και ευχαρίστηση χαιρετίζουμε την έναρξη της λειτουργίας της ιστοσελίδας μας και σας καλωσορίζουμε με τις καλύτερες μας ευχές και τους συναδελφικούς μας χαιρετισμούς. 

   
    MEDIA    
                             
    ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ