poster poster2 poster3 poster4 poster5
   
         
   

Ανακοίνωση ΕΠΟΠΑΗ 22.05.15

   
   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με το επίμαχο Νομοσχέδιο (ΔΟΚΕ) υπό τον μανδύα δήθεν της χρηστής διοίκησης επιχειρείται η παράκαμψη του πνεύματος και του γράμματος του Συντάγματος για αποτελεσματική λειτουργία των Ημικρατικών Οργανισμών ως Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου. Ουσιαστικά, αν υιοθετηθεί, παρέχεται η νομική κάλυψη στους εκάστοτε Κυβερνώντες να εκποιούν την περιουσία του Κυπριακού λαού κατά το δοκούν, παρέχοντας τους υπερεξουσίες ιδιωτικού δικαίου.

 

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου ότι, αν στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο συμπεριληφθεί και η ΑΗΚ (τις ιδιαιτερότητες και την σημασία της οποίας πλειστάκις έχουμε αναπτύξει), οι συνέπειες ενός τέτοιου εγχειρήματος θα είναι εθνικά επιζήμιες και συνάμα καταστροφικές για τους πολίτες και την οικονομία του τόπου με συνεπαγόμενη αύξηση στην τιμή του αγαθού του ηλεκτρισμού.

 

Ως εκ τούτου, η Οργάνωση μας σε συνεννόηση με τις υπόλοιπες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις της ΑΗΚ ανακοινώνει την αποφασιστικότητα της να προβεί στη λήψη δυναμικών μέτρων, μη έχοντας άλλη επιλογή στην περίπτωση που η ΑΗΚ δεν εξαιρεθεί από το σχετικό νομοσχέδιο.

 

 

ΕΠΟΠΑΗ

22 Μαΐου 2015  







   
    MEDIA    
                             
    ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ